• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Замовляти послугу «Прискорена пошта» стало ще простіше

    Опубликовано: 2016-02-19 12:58:42

    Відтепер клієнти Укрпошти можуть швидше та у більш зручний спосіб замовити послугу зі швидкісної доставки відправлень «Прискорена пошта».

    Завдяки активній кнопці «Замовити послугу», що розміщена на головній сторінці сайту Укрпошти, можна швидко оформити замовлення на пересилання відправлення «Прискорена пошта» та викликати кур’єра додому у зручний час. Укрпошта враховує побажання своїх клієнтів та цінує їхній час, і тому, вся процедура замовлення послуги займає не більше 2 хв.

    Відтак, клікнувши по кнопці «Замовити послугу» на корпоративному сайті Укрпошти, клієнт потрапляє на «Landing page» – цільову сторінку, на якій можна дуже швидко отримати максимум інформації про послугу та буквально в декілька кліків здійснити її замовлення.

    Після заповнення запропонованої форми програма автоматично розрахує вартість пересилання. При цьому, клієнту не потрібно авторизуватися в «Особистому кабінеті» на сайті Укрпошти, що також заощадить його час.

    Натиснувши кнопку «Роздрукувати бланки», клієнт отримує всю необхідну для отримання послуги супровідну документацію у паперовому вигляді.

    Здійснити передачу відправлення до пересилання можна двома шляхами – викликавши кур’єра додому, який забере відправлення у зручний для клієнта час або особисто завітавши до найближчого поштового відділення, що здійснює пересилання відправлень «Прискорена пошта».

    З переліком таких відділень можна ознайомитися в цьому ж сервісі за допомогою меню «Знайти відділення».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.