• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-02-19 08:56:19

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 18 лютого 2016 року.

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 

    1. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення  змін до Типового договору андеррайтингу» (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    2. Про надання письмового погодження щодо набуття істотної участі Каневській О.Ю. у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «ІНВІНТУМ»

    прийнято рішення

    3. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «ВСЕУКРАЇНСЬКА УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ»

    прийнято рішення

    4. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ПРОФІТ КАПІТАЛ»

    прийнято рішення

    5. Щодо відмови у скасуванні реєстрації випуску акцій та анулюванні  свідоцтва про реєстрацію випуску акцій ВАТ «Агропромсервіс»

    прийнято рішення

    6. Щодо скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій ВАТ «Свалявське ремонтно - транспортне підприємство»

    прийнято рішення

    7. Щодо втрати чинності Рішення Комісії «Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, емітованих  ПрАТ «Ринок Нивки»  від 02.07.2014 № 855

    прийнято рішення

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.