• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Героям АТО та працівникам соціальної сфери вручили ключі від квартир у Броварах

    Опубликовано: 2016-02-17 13:53:40

    16 лютого в приміщенні адміністрації міста Бровари відбулося вручення ордерів на квартири тим категоріям броварчан, які довгий час перебували в черзі на житло та потребували поліпшення житлових умов.

    Безкоштовні квартири були передані компанією «Альянс Новобуд» місту Бровари. Щасливими власниками нових квадратних метрів у житловому комплексі «Лісовий квартал» стали сім'ї учасників АТО, вчителі, лікарі, працівники культури, а також учасники бойових дій в Афганістані. Під час заходу мер міста Бровари Ігор Сапожко вручив жителям міста 11 ордерів на квартири, серед яких 5 трикімнатних, 3 двокімнатних і 3 однокімнатних квартири. Загальна площа житла склала понад 640 кв. м.

    Вручення ордерів відбулося в рамках програми співпраці міської влади та представників бізнесу. Дана ініціатива передбачає не просто забудову земельних ділянок, а й забезпечення безкоштовним житлом соціально незахищених верств населення.

    Завдяки плідній співпраці мера Броварів і компанії «Альянс Новобуд» з початку 2015 року по сьогодні вже 35 броварських сімей отримали довгоочікуване житло в будинках №1 та №2 ЖК «Лісовий квартал».

    «З житловими проблемами знайомі мільйони українців. Державні програми та іпотека не можуть допомогти усім. Саме тому ми активно співпрацюємо з компаніями- забудовниками. Це дозволяє забезпечити житлом тих городян, чиє матеріальне становище є складним. Ми впевнені, що навіть такий незначний внесок змінить життя багатьох сімей, подарувавши їм можливість на краще майбутнє», - підкреслив мер міста Бровари Ігор Сапожко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.