• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві відбувається Перший Всеукраїнський відкритий музичний конкурс видатного композитора Мирослава Скорика

    Опубликовано: 2016-02-17 13:31:12

    16-20 лютого у стінах Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко відбудеться музичне змагання юних талантів імені Мирослава Скорика.

     У конкурсі братимуть участь піаністи зі всього світу в двох вікових категоріях: 13-17 та 18-23 роки, які гратимуть твори Скорика. Спеціально для цього конкурсу маестро написав твір «Спогад» для фортепіано.

    Спеціальним гостем та членом журі Конкурсу є всесвітньо відомий піаніст, стипендіат премії Ієгуді Менухіна, лауреат міжнародних конкурсів піаністів «Rovere d'Oro» в Італії та «Клара Шуман» у Німеччині Дмитро Суховієнко. Водночас, Д.Суховієнко є Артистичним директором серії концертів у Європейському Парламенті в Брюсселі та Музичним директором Міжнародної Мистецької Асоціації A.I.D.A.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.