• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прикордонника-хабарника взято під варту і визначено заставу у 551200 грн

    Опубликовано: 2016-02-16 09:03:05

    Військовою прокуратурою Центрального регіону продовжується активна протидія проявам корупції у сфері прикордонного контролю іноземців.

    12.02.2016 слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва за клопотанням військової прокуратури Центрального регіону України взято під варту одного із керівників відділу прикордонної служби в аеропорту «Жуляни» Окремого контрольно-перепускного пункту «Київ», який за попередньою змовою групою осіб з іншими фігурантами указаного кримінального провадження, в період з грудня 2015 року по січень 2016 року, налагодив незаконну схему одержання неправомірної вигоди від іноземців, внаслідок чого ці особи набували права законного перебування на території України.

    Окрім цього, судом корупціонеру як альтернативу визначено заставу в розмірі 400 мінімальних заробітних плат, що становить 551 200 грн.

    Діяльність зазначеного прикордонного відділу здійснювалась в рамках пілотного проекту Державної прикордонної служби України по охороні державного кордону та після ретельного кадрового відбору співробітників.

    Наразі капітану М. повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та вживаються заходи щодо всебічного, повного і неупередженого дослідження всіх обставин указаного кримінального провадження.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.