• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта відновила доставку поштових відправлень у Гранітному

    Опубликовано: 2016-02-10 12:32:32

    У Волноваському районі Донецької області відділення поштового зв’язку Гранітне, яке обслуговує також село Старомар’ївку, відновило доставку поштових відправлень. Нагадаємо, раніше у цьому відділенні відбувалося лише приймання всіх видів поштових відправлень та видача тільки реєстрованих поштових відправлень без доставки.

    Для прискорення доставки та вручення поштових відправлень адресатам сіл Гранітне та Старомар’ївка Укрпошта радить відправникам зазначати на супровідних бланках чи упаковці номер телефону отримувача.

    «Укрпошта знаходиться у процесі повернення свого повного функціоналу на території, близькій до зони проведення антитерористичної операції. Тому працівники відділення в Гранітному висловили готовність доставляти відправлення одержувачам, – зазначає керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Можна впевнено сказати, що кожен з поштовиків докладає неабияких зусиль для якісної роботи та задоволення потреб клієнта».

    Оперативну інформацію про відновлення роботи об’єктів поштового зв’язку на території Донецької та Луганської областей в період проведення антитерористичної операції можна дізнатися на сайті Укрпошти.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.