• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська Православна Церква Київського Патріархату покаже, як проходять навчання та відправляються на фронт капелани - військові священики

    Опубликовано: 2015-10-01 08:20:24

    З початком війни на Донбасі десятки священиків Української Православної Церкви Київського Патріархату добровільно вирушили на фронт, аби допомагати українським воїнам. З благословіння Святійшого Патріарха Філарета напрям роботи зі священиками на фронті очолив Синодальний відділ військового духовенства. Під керівництвом цього відділу священики, які добровільно їдуть на фронт у якості капеланів проходять початковий військовий та медичний вишкіл, отримують військову уніформу та грошове забезпечення. Почергово вже на фронті побували сотні священиків Київського Патріархату. Цього тижня на фронт буде відправлено третю ротацію священиків. Журналісти матимуть змогу дізнатися, як готують військових священиків.

    Київ. Четвер. 1 жовтня 2015 року об 11.30 відбудуться навчання з тактичної медицини для військових священиків Української Православної Церкви Київського Патріархату, які відправляються на фронт на території наметового містечка "Труханова січ" (на території Труханового острова у Києві, щодо проїзду просимо звертатися до прес-секретаря "Труханової січи" Олени Іванової 067-220-40-08).

    Журналісти зможуть поспілкуватися з капеланами, які вирушають вже у третю ротацію для духовної опіки над українськими військовослужбовцями на фронті.

    У п'ятницю, 2 жовтня 2015 року відбудеться відправлення військових священиків третьої ротації на фронт з Центрального залізничного вокзалу міста Києва. Будуть відправлені чотири групи священиків:

    Перша група о 6:00

    Друга група о 16:00

    Третя група о 17:20

    Четверта група о 21:50

    У п'ятницю, 2 жовтня 2015 року о 23:00 відбудеться зустріч військових священиків другої ротації, які повернуться з фронту до Києва. Журналісти матимуть змогу поспілкуватися зі священиками, які повернулися з фронту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.