• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Харкові пенсіонери та бюджетники вийдуть на мітинг (Анонс)

    Опубликовано: 2015-09-07 08:33:32

    У вівторок, 8 вересня 2015 року, о 10.00 год в Харкові на Майдані Конституції відбудеться масштабний мітинг з вимогами повноцінної індексації пенсій, заробітних плат та інших соціальних виплат.

    Організатором заходу стали Харківський міський та обласний осередки Партії пенсіонерів України на чолі з Ігорем Гринчаком та Валерієм Фільчаковим.

    Попередньо на агітаційних палатка Партії Пенсіонерів України в м. Харкові проводиться збір підписів під проектом резолюції мітингу. На даний час вже зібрано більше 1000 підписів.

    Під час мітингу також відбудеться збір підписів під резолюцією на підтримку вимог Партії пенсіонерів щодо проведення повноцінної індексації пенсій, зарплат та інших соціальних виплат українців. Резолюція разом з зібраними підписами буде передана Президенту України, Верховній Раді та Прем’єр-Міністру України.

    Нагадаємо, голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка нещодавно заявив, що підвищення соціальних виплат пенсіонерам носить виключно передвиборчий характер і не має нічого спільного із повноцінним підняттям пенсій та зарплат.

    Організатори наголошують, що акція буде мирною та просять всіх небайдужих городян долучитись до участі в мітингу.

    Також до участі в заході запрошуються представники ЗМІ та журналісти.

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.