• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спортивні українці відсвяткували День Незалежності масовим пробігом у вишиванках

    Опубликовано: 2015-08-27 15:16:45

    24 серпня до Дня Незалежності у Києві пройшов II Пробіг у вишиванках «Кубок Незалежності». Траса змагань пролягала в парковій зоні на території Національного комплексу «Експоцентр України». Захід зібрав 847 учасників та близько 200 гостей.

    Серед українців-патріотів, які взяли участь у пробігу, були як окремі учасники – любителі і професіонали, так і корпоративні команди, що підтримують патріотичний і спортивний рух в Україні. Однією з таких стала команда «Траумель С», в складі якої у забігах взяли участь 25 чоловік.

    Крім того, за підтримки «Траумель С», партнера другого «Забігу у вишиванках», тренер з бігу Ольга Луць провела з учасниками розминку перед змаганнями.

    Ініціатори пробігу ГО «Здорове покоління – здорова нація» та марафонський клуб «Тарас Бульба» влаштували справжнє свято спорту і патріотизму, що зібрало чимало людей, які прийшли підтримати спортсменів та гарно провести час.

    «Ми раді, що наша ідея популяризації здорового способу життя і патріотичних настроїв серед українців знаходить щирий відклик у серцях багатьох людей, – коментує Ігор Кретов. – Цього року, так само як і минулого, змагання пройшли весело і дуже енергійно. На захід зібралися люди різного віку та професій, та усіх їх об’єднувало бажання разом відсвяткувати День Незалежності рідної країни та зробити це у активний та корисний для здоров’я спосіб».

    В рамках заходу відбулися забіги на 5 км, 10 км, 21,975 км (напівмарафон) для дорослих і 500 м та 100 м для дітей. Завершився пробіг урочистим нагородженням переможців.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.