• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засідання круглого столу: «Реформування державного управління у сфері зайнятості населення та соціального страхування на випадок безробіття»

    Опубликовано: 2015-08-20 13:28:40

    25 серпня 2015 року                                                                       
    ТПП України,
    Київ, вул. Велика Житомирська, 33

    25 серпня 2015 року об 11 годині  в Торгово-промисловій палаті  України (Київ, вул. Велика Житомирська, 33) відбудеться засідання круглого столу: «Реформування державного управління у сфері зайнятості населення та соціального страхування на випадок безробіття».

    У засіданні візьмуть участь народні депутати, представники Міністерства соціальної політики України, Державної служби зайнятості (Центрального апарату), Кабінету Міністрів, Державної регуляторної служби, Бізнес-омбудсмена в Україні, Всеукраїнської асоціації роботодавців, Федерації роботодавців транспорту, Українського союзу промисловців та підприємців, Європейської Бізнес-Асоціації, Комітетів підприємців при ТПП України, Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України, Інститут держави і права імені В.М. Корецького НАН України, НДІ приватного права і підприємництва імені Ф.Г. Бурчака НАПрН України тощо.

    У рамках круглого столу обговорюватимуть проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування державного управління у сфері зайнятості населення та соціального страхування на випадок безробіття». Метою прийняття законопроекту є розширення інструментарію і заходів стимулювання зайнятості для інтеграції різних категорій шукачів роботи та безробітних на ринку праці, зміна підходів у роботі із зареєстрованими безробітними, зокрема, щодо пошуку підходящої роботи та посилення страхових принципів виплати допомоги по безробіттю, а також визначення статусу , функцій і повноважень Національного агентства зайнятості.

    Після засідання заходу відбудеться брифінг для ЗМІ за участю Сергія Кікіни – директора Департаменту ринку праці та зайнятості, Сергія Кравченка – заступника голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату), Михайла Непрана – першого віце-президента Торгово-промислової палати, Наталії Веселової – народного депутата України.

    Представників ЗМІ просимо акредитуватися до 16:00 21 серпня 2015 року за електронною поштою kvf-bhm@ucci.org.ua.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.