• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КОМПАНІЯ «МІСТ ЕКСПРЕС» У СПІВРОБІТНИЦТВІ З «ФІДОБАНКОМ» ВПРОВАДЖУЄ СЕРВІС МИТТЄВИХ ПЕРЕКАЗІВ З КАРТКИ НА КАРТКУ.

    Опубликовано: 2015-08-14 16:12:45

    Міст Експрес має чудову новину! Досить шукати найближчий пункт грошових переказів аби перевести кошти на іншу банківську картку. Відтепер у Вас є можливість проводити грошові перекази у будь-який час і будь-де у режимі онлайн. Компанія «Міст Експрес» у співробітництві з «ФІДОБАНКОМ» впроваджує сервіс миттєвих переказів з картки на картку.

    Дана послуга передбачає миттєві грошові перекази між платіжними картками Visa та MasterCard, що випущені будь-яким банком України. Все, що Вам необхідно, знати номер картки отримувача і мати доступ до мережі Інтернет. Зручність нового сервісу важко переоцінити, адже в його арсеналі ряд переваг:

    - миттєвий та безпечний переказ близьким чи друзям без візиту до банку;
    - економія часу на чергах до каси;
    - відсутність необхідності шукати найближчі пункти грошових переказів як Вам, так і Отримувачу;
    - переказ можливо здійснити у будь-який час доби без очікування відкриття необхідного пункту грошових переказів;

    Плата за користування сервісом складає 1% + 5 грн. від суми переказу. Комісія відраховується виключно з картки відправника.
    Досить гаяти свій час у чергах! Користуйтеся новою послугою миттєвих переказів від компанії «Міст Експрес» спільно з «ФІДОБАНКОМ» та переконайтеся самостійно у її зручності.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.