• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За особливим порядком самоврядування на Донбасі почнеться амністія бойовиків, – віце-спікер

    Опубликовано: 2015-08-05 08:51:47

    Запровадження особливого порядку здійснення місцевого самоврядування на Донбасі є тим сценарієм, який суперечить інтересам держави України. Про це заявила заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд, коментуючи висновки КСУ щодо проекту змін до Конституції.

    «Особливий порядок – це та формула, яка не була розроблена в Україні, і вона вигідна всім, окрім, власне, самої України. Прийняття змін до Конституції у такій редакції означатиме, що Україна приймає те, на чому наполягає Росія, і погоджується із тим, що немає ніякої війни, а є внутрішній конфлікт на Сході України», – констатує парламентар.

    За словами віце-спікера, неважко передбачити наслідки ухвалення пропонованих змін: «Після запровадження особливого порядку буде амністія бойовиків. Закон про амністію прийняли ще у вересні минулого року, і, мабуть, не випадково він досі залишається непідписаним, потім будуть вибори на окупованих територіях».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.