• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що впливає на ціну нерухомості

    Опубликовано: 2015-07-28 21:22:08

    Збираєтесь переїжджати й вам треба оцінити власне житло? Найкращий варіант – звернутись до спеціалістів, які зроблять експертну оцінку й допоможуть реалізувати квартиру, або й взагалі – будь яку іншу нерухомість.

    Якщо вас цікавить оцінка нерухомості, то ось на цьому сайті ви зможете дізнатись багато цікавої й корисної інформації. А зараз ми поговоримо про те, що ж впливає на остаточну ціну об’єкта.

    Часто клієнти, особливо ті, які звертаються за оцінкою нерухомості вперше, гадають, що це залежить виключно від стану об’єкту й його типу. Деякі ще можуть додати, що на ціну вплине місце знаходження нерухомості. Але насправді все значно важче – певний вплив має навіть те, для чого потрібна оцінка взагалі. Тобто, буде об’єкт потім проданий, приватизований чи зданий в оренду.

    Спеціаліста ніколи не буде цікавити та обставина, що в цій квартирі ви провели все своє дитинство, чи що тут жив ще ваш дідусь. Це ніяк не вплине на ціну, й на це треба налаштуватись. А ось оточуюча інфраструктура вже має значний вплив, плюс це може прискорити реалізацію – приміром, квартиру шукає молода сім’я з дітками, то їх зацікавить, коли поруч буде знаходитись супермаркет, дитячий садочок та школа й т.д.

    Не менш важливим буде кримінальна та екологічна обстановка у всьому районі, тип будинку (коли мова йде про квартиру) та рік його зведення. Також буде перевірено комфортабельність помешкання (чи є в будинку ліфт й у якому він стані, чи присутній балкон, тип опалення, Інтернет й т.д.).

    Цікаво, що своєчасний ремонт може збільшити ціну помешкання й прискорити реалізацію, а може й навпаки – сильно все це затягнути. Також варто враховувати, що дорогий євроремонт може навіть не окупитись – бюджетні квартири призначені для людей, в яких не так багато грошей (й їх просто може не вистачити на придбання такого помешкання). В елітних квартирах проблема буде вже іншого плану – нові господарі все одно будуть проводити ремонт з можливим переплануванням, так що не захочуть переплачувати за непотрібну їм «розкіш».

    При чому важливо орієнтуватися на існуючі ціни на ринку нерухомості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.