• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Презентація та обговорення проектів Територія Гідності

    Опубликовано: 2015-07-13 12:12:51

    14 липня 2015 року о 18.30 у Департаменті  містобудування та архітектури  відбудеться відкрита презентація  проектів-переможців у І номінації  «Громадський простір Майдану  та центрального ядра Києва»  Міжнародного відкритого конкурсу  «Територія Гідності».

    У презентаціях візьмуть участь Алессандро Мартінелі (Тайвань, 1 премія), Юрій Бородкін (Україна, 1 премія), Юрій Столяров (Україна, 3 премія) та Міріам Гусеввич (США, 3 премія).

    Після кожної презентації передбачена сесія питань та відповідей. Представники іноземних команд зголосилися взяти участь в обговоренні через скайп.

    Захід, який відбудеться цього вівторка, є першим у черзі обговорень результатів конкурсу «Територія Гідності». Презентації проектів, які перемогли у ІІ, ІІІ та IV номінаціях, заплановані, відповідно, 21 липня, 28 липня та 4 серпня.

    Нагадаємо, що метою обговорень є отримання думки громади щодо можливості реалізації кращих конкурсних робіт та участі у ній суспільства.

    Варто зазначити, що конкурс «Територія Гідності» був конкурсом ідей. Після серії громадських обговорень та за підтримки міської та державної влади автори проектів-переможців розпочнуть підготовку «робочої» версії своїх проектів.

    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.