• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибори мера Львова – гра без козирів

    Опубликовано: 2015-07-07 08:52:45

    Якби день виборів міського голови Львова була наступна неділя, - то ймовірних переможців слід вітати в коридорах Верховної Ради. Ними можуть виявитися Олег Березюк – 16, 20%  і Дмитро Добродомов – 14,60%.  На третє місце претендує Олег Пилипенко – 6,20 %. Такі результати соцопитування, яке проводилося активістами громадської організації «СПАС» протягом 1-6 липня у м. Львів.

    Далі йдуть Ігор Васюник з результатом – 5,20%, Руслан Кошулинський – 4,40%, Володимир Гірняк – 4,0%. Замикає сімку Оксана Юринець з результатом всього лише - 3,80%.

    Більшість респондентів не визначилася із своїм вибором серед запропонованого списку, таких є доволі значна частина – 46,0%.

    Дослідження проводилося методом «face to face», Було опитано 500 респондентів, старше 18ти років.

    «Ми припустили, що Андрій Садовий, такий звичний персонаж для львівських рейтингів вже багато років, - позмагається за крісло мера Київа. Насправді це дуже навіть ймовірно, багатьом киянам симпатичний Садовий. А от у Львові роботою діючого мера незадоволені. Очевидно, що за таких обставин, рейтинг лідера Самопоміч у Львові є набагато меншим від рейтингу самої партії. Найбільш ймовірним кандидатом від ПП «Самопоміч» в такому випадку буде саме Олег Березюк. Інших варіантів просто не існує.

    Дмитро Добродомов вже неодноразово доводив власний рейтинг на практиці. Тому ближче до виборів кількість його прихильників може навіть зрости.

    А Олегу Пилипенку додасть голосів висування від Української партії «Єдність». Яку очолює Олександр Омельченко, людина - яка двічі адмініструвала Київ і вважається хорошим господарником.

    Якщо на минулорічних виборах позапартійність була понижуючим коефіцієнтом для результатів Пилипенка. То цього року, до його чистого результату додасться множник партійного бренду, а якісні працівники на виборчих дільницях не дозволять фальсифікувати голоси», - перший заступник голови ГО «СПАС Андрій Федчишин.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.