• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністри закордонних справ України та Болгарії обговорили питання ремонту траси Одеса-Рені

    Опубликовано: 2015-07-07 08:51:25

    За дорученням Президента України Петра Порошенка, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив питання ремонту траси  Одеса-Рені та спорудження переправи через Дунай з Міністром закордонних справ Болгарії Деніела Мітела. Обговорення відбулося під час робочої  спільної поїздки міністрів до Одеської області.

    За словами  Павла Клімкіна, сторони попередньо  обговорили  можливість залучення фондів Європейського Союзу до зазначених. Остаточно  це питання обговорюватиметься на рівні Президентів під час зустрічі Петра Порошенка та Росена Плевналієва, який відвідає Україну з офіційним візитом.

    Під час зустрічі міністри двох країн досягнули домовленостей про спільне будівництво переправи через Дунай, яка відкриє шлях з України до Румунії та Болгарії. Як розповів Павло Клімкін , на порядку денному також стояло  питання створенням нового бізнес-інкубатору для малого і середнього бізнесу у Болграді. Обговорювалися і теми  співробітництва в освітній та культурій сферах. «Під час перемовин болгарська сторона пообіцяла збільшити квоти на навчання у ВУЗах Болгарії українських громадян болгарського походження», - повідомив Міністр закордонних справ.

    У рамках робочого візиту міністри України та Болгарії відвідали Одесу та Болград, де поспілкувалися з містянами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.