• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МИКОЛА КУКУРІКА: ГОЛОСУВАННЯМ ПО ВАЛЮТНИХ КРЕДИТАХ ЗАСВІДЧИЛИ ПРО КОЛОСАЛЬНУ КОРУПЦІЮ В ПАРЛАМЕНТІ

    Опубликовано: 2015-07-06 08:25:49

    Голова Партії пенсіонерів України Микола КУКУРІКА назвав голосування щодо реструктуризації валютних кредитів символом корупції та продажності народних обранців.

    «Сьогодні ми стали свідками того, наскільки сильною є корупція в парламенті і наскільки продажними можуть бути окремі народні депутати. Попри те, що регламентом Верховної Ради не передбачено процедуру відкликання голосів, деякі персонажі таки написали заяви про відкликання своїх голосів. Крім того вважаю, що сам процес ухвалення-заперечення законопроекту щодо реструктуризації валютних кредитів створює надзвичайно небезпечний прецедент. Адже, якщо дотримуватись такої логіки, то будь-який законопроект можна спочатку проголосувати, а потім, під впливом лобістів,  внести постанову про скасування рішення Верховної Ради. Таким чином голосувати можна до безкінечності», - заявив Микола КУКУРІКА.

    Крім цього голова Партії пенсіонерів України наголосив, що «депутати мають голосувати свідомо» і не допускати розпал невдоволення та ворожнечі в суспільстві під час проведення АТО.

    «В країні йде війна. Люди втомлені і роздратованість зростає. Тому ми маємо зберігати спокій і грати на згуртування українців, а не нацьковувати одних людей на інших, шокуючи таким голосуванням», - резюмував КУКУРІКА.

    Нагадаємо, Верховна Рада 229 голосами схвалила в остаточному третьому читанні законопроект №1558-1 про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті за курсом на момент їх отримання.

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.