• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 80% киян схвально ставляться до соціальних сюжетів зовнішньої реклами

    Опубликовано: 2015-06-30 08:13:36

    Кожен четвертий киянин вважає, що потрібно домогтись, аби вся зовнішня реклама в місті була легальною та приносила гроші до бюджету міста. Про це свідчать дані дослідження, проведеного незалежною дослідницькою компанією ІнМайнд спільно з Асоціацією зовнішньої реклами України.

    З 8 по 15 червня цього року в Києві було проведено незалежне дослідження «Актуальні проблеми міста Києва очима киян». Більша частина опитаних, а саме 74% відсотки, вважають, що в місті є ряд значущих проблем які вимагають максимальної уваги влади та ефективного вирішення.

    «Квартирні крадіжки в Києві, а також підвищення рівня загальної криміногенності отримали зашкальні 85 % відповідей.  Серед самих найдошкульних проблем, озвучених киянами: скорочення кількості парків і зон відпочинку,  хаотична і незаконна забудова міста і морально застарілий план розвитку міста», - зазначила заступник директора компанії InMind, Олена Бондарчук в рамках презентації результатів дослідження, яка відбулася 26 червня. 

    Питання пов’язані з упорядкуванням зовнішньої реклами столиці важливі для кожного третього респондента і лише 7 % опитаних вважають за необхідне максимальне зниження кількості реклами на вулицях міста. 

    «Ринок зовнішньої реклами системно працює над тим, щоб стати більш соціально корисним і значно більш інтегрованим в міській простір. Зокрема, ми бачимо шляхи вирішення цього питання за рахунок підвищення прозорості ринку. - коментує виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами України Оксана Поліщук , - Зокрема, ми реалізуємо всеукраїнській проект, над підготовкою якого працювали кілька років. Це проект – створення відкритої та доступної бази даних легальних конструкцій. Це системна робота, яка дозволить суттєво знизити рівень корупції та кількість нелегальних конструкцій в кожному місті України».

    Цікава інформація, що 80 % опитаних  підтримують соціальну рекламу на бордах. Більше половини знають кілька популярних соціальних проектів, які рекламувались в такий спосіб. Згідно з дослідженням, найпопулярнішим сюжетом на носіях зовнішньої реклами в столиці стала серія«Служба розшуку дітей». Серед лідерів рейтингу проектів також:«Небесна сотня. Герої не вмирають », «101. Служба порятунку. Відповідність рятує життя» та інші.

    В перспективі компанія ІнМайнд та Асоціація зовнішньої реклами України обговорюють можливість проведення схожих досліджень в інших містах задля систематизації вивчення громадської думки у ставленні до галузі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.