Незабаром Львівський виноробний завод спеціалізуватиметься на виробництві кави.
Про це повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Стефанишин.
За його словами, лінію з виробництва гранульованої кави на заводі запустять у грудні. Вже встановлено та випробувано обладнання для виготовлення цієї продукції.
Виноробний завод через зміну його функцій варто було б перейменувати, оскільки виробництво вина тут припинять – воно не приносить прибутків. “Завод виготовляє вина на 30 тисяч гривень на місяць, до того ж зросли ціни на яблучні соки, що створює фінансові проблеми, – зазначив Іван Стефанишин. – Можливо, в майбутньому тут виготовлятимуть якийсь бальзам, але це не буде основним напрямом виробництва”.
А основним, за словами заступника голови ЛОДА, має стати виготовлення кави на кшталт Tchibo. І, як запевнив він, аналогів цього виробництва в Україні немає. Отож, замість львівського вина питимемо ексклюзивну львівську каву на зразок Tchibo.
Львівська Газета
e-news.com.ua