• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністерство культури розпочинає прийом пропозицій щодо відбору україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек 11 червня 2015

    Опубликовано: 2015-06-12 08:31:05

    Міністерство культури України розпочинає прийом пропозицій від суб’єктів видавничої справи щодо відбору україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек.

    До розгляду приймаються пропозиції щодо відбору книг (у тому числі для дітей та юнацтва), виданих протягом 2013 – 2015 років, та які за цільовим призначенням належать до науково-популярних, довідкових, літературно-художніх чи громадсько-політичних.

    Відбір україномовних книг для поповнення бібліотечних фондів буде відбуватиметься  з урахуванням читацького попиту, вивчення якого здійснюватиметься регіональними публічними бібліотеками.

    Також  у процесі відбору  книг  буде задіяна оновлена  Експертна рада з відбору україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек, до складу якої увійдуть  провідні фахівці бібліотечної справи та представники громадськості.

    Пропозиції приймаються  з 19 червня по 2 липня 2015 року (включно).

    З вимогами щодо подачі пропозицій  по відбору україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек можна ознайомитись  в рубриці «Державні закупівлі» за посиланням http://mincult.kmu.gov.ua/mincult/uk/publish/article/417236

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.