• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна повинна боротися за кожного громадянина на окупованих територіях

    Опубликовано: 2015-06-11 15:03:51

    На окупований східних територіях України є величезна кількість українських громадян, залишати який в умовах нечуваного терору держава не має права. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив президент УСПП Анатолій Кінах.

    «Потрібна чітка і однозначна державна політика у питанні підтримки проукраїнських громадян та проукраїнського бізнесу на окупованих територіях сходу країни. Коли я чую слово «блокада», воно викликає лише обурення. Адже блокування територій – це найпримітивніший варіант вирішення проблеми, який могла взагалі застосувати держава. Ми повинні сформувати серйозну і системну політику для того, щоб ті проукраїнські громадяни і власники компаній, бізнесу, які через об’єктивні обставини мусять ризикувати своєю безпекою, майном і навіть життям, бо не мають можливості  залишити ці території, продовжують сплачувати податки в бюджет, вони повинні відчувати,  що держава не покинула їх напризволяще, вона з ними і готова їх захищати», – заявив президент УСПП.

    Саме факт турботи і боротьби державної системи за кожного свого громадянина є найбільшим об’єднуючим стимулом для народу, вважає Анатолій Кінах.

    «Заклики до економічної блокади окупованого сходу підривають самі підвалини поняття єдиної та неподільної України. Повинна існувати продумана державна політки по відношенню  до окупованих територій, яка також мала б передбачати на найвищому рівні підтримку наших громадян там – політичну, інформаційну, економічну. Це дало б можливість об’єднати і громадян, і державу», – переконаний президент УСПП.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.