• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Понад сто годин ексклюзивного спорту: вже з п'ятниці UΛ:Перший транслюватиме Європейські ігри

    Опубликовано: 2015-06-11 13:54:11

    Перші в історії Європейські ігри покаже UΛ:Перший. Стартуємо вже у п'ятницю, 12 червня, з трансляції Церемонії відкриття – о 18:55.

    Організатори обіцяють, що сама церемонія буде святом у традиціях азербайджанської культури і відображатиме роль міста-господаря у сучасній Європі. Під головуванням режисера Дімітріса Папаіноанну понад 2 тисячі учасників створять феєричне шоу, яке не можна пропустити. Опікується церемонією відкриття одна з найдосвідченіших і найвідоміших фахівців у світі в масштабних "живих" заходів Катерина Угву (Catherine Ugwu), яка у 2013 році була нагороджена відзнакою MBE (Член Ордену Британської імперії) за значний внесок в Олімпійські та Паралімпійські ігри-2012.

    В ефірі UΛ:Першого Церемонії відкриття Європейських ігор передуватиме спеціальний випуск програми "Спорт", який вийде о 18:35. Спортивні журналісти нашого телеканалу розкажуть про перші Європейські ігри й участь у них української збірної, а також поділяться планами UΛ:Першого стосовно висвітлення цієї без перебільшення історичної спортивної події. У випуску очікується пряме включення за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Азербайджану в Україні Ейнулли Мадатлі та прямий зв'язок із нашим спеціальним кореспондентом у Баку Дар'єю Кузнецовою – вона розкаже багато цікавого про Ігри просто з місця події.

    Загалом UΛ:Перший покаже понад сто годин Європейських ігор. Пляжний футбол, водне поло, кульова стрільба та стрільба з лука, волейбол і баскетбол, веслування, триатлон і велогонки, бокс, самбо, тхеквондо, карате, боротьба і дзюдо, фехтування, стрибки у воду і плавання, настільний теніс, маунтінбайк, гімнастика. Саме у цих видах спорту понад 6 тисяч спортсменів змагатимуться за медалі. Україну представлятимуть 243 атлети, а хто саме – можна подивитися за посиланням http://noc-ukr.org/olympic/european-games/baku-2015/team-ukraine/.

    Можемо вже оголосити і коментаторів Європейських ігор – саме їх голоси чутимуть глядачі під час трансляцій. Пляжний футбол і водне поло коментуватиме Андрій Столярчук, стрільбу – Сергій Цукіло, стрибки у воду і фехтування – Анна Савчик. Коментарі до змагань із баскетболу й волейболу почуємо від Григорія Палія, з маунтінбайку – від Вадима Шевякіна, з боротьби – від Сергія Савелія. Дмитро Лазуткін і Вадим Хащук коментуватимуть бокс, самбо, тхеквондо і карате, про плавання під час прямих трансляцій розповідатиме Сергій Фесенко, про спортивну гімнастику – Галина Мельник. Олександр Мащенко під час Європейських ігор коментуватиме веслування, тріатлон, велогонки, про найцікавіші моменти змагань із дзюдо, настільного тенісу та стрільби з лука в ефірі розповідатиме Костянтин Клименко, під час змагань із синхронного плавання та художньої гімнастики глядачі чутимуть коментар Олени Степанищевої.

    Крім самих трансляцій із Баку в ефірі UΛ:Першого спортивні журналісти підсумовуватимуть кожен змагальний день і розповідатимуть про найцікавіше у "Щоденниках Європейських ігор". Вони виходитимуть щодня з 12 по 29 червня о 21:35.

    Прес-служба UΛ:Першого

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.