• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України 16 листопада відвідає Францію з метою участі в ювілейному засіданні ЮНЕСКО

    Опубликовано: 2005-11-08 16:40:00
    На запрошення Генерального директора ЮНЕСКО Коічіро Мацуури Президент України Віктор Ющенко візьме участь у спеціальному засіданні, що відбудеться у штаб-квартирі цієї організації у Парижі з нагоди 60-ї річниці заснування ЮНЕСКО, повідомив на брифінгу в МЗС речник міністерства Василь Філіпчук. За його словами, окрім Президента України почесними гостями спеціальної урочистої церемонії будуть Президенти Бразилії, Франції, Фінляндії, Сенегалу, король Йорданії та колишній генеральний директор ЮНЕСКО. Передбачається, що Президент України виступить із промовою на пленарному засіданні.
     
    З метою підготовки робочого візиту Президента України Віктора Ющенка до Франції, Київ 11 листопада відвідає з робочим візитом міністр закордонних справ Франції Філіпп Дуст-Блазі. Програма візиту глави зовнішньополітичного відомства Франції передбачає його зустрічі з вищим керівництвом України та переговори з міністром закордонних справ України Борисом Тарасюком. Чільне місце на переговорах глав зовнішньополітичних відомств двох країн займуть питання українсько-французьких політичних відносин, а також підготовка візиту Президента Франції Жака Ширака в Україну, запланованого на перше півріччя 2006 року.
     
    У ході зустрічі з вищим керівництвом країни особливу увагу буде приділено питанням активізації українсько-французького економічного співробітництва, сказав Василь Філіпчук.
     
     
    Урядовий портал
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.