• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Радниця Президента похвалила Черкащину за турботу про бійців

    Опубликовано: 2015-05-19 10:52:25

    Із черкаськими АТОвцями та родинами загиблих зустрілася радниця Президента України Ольга Богомолець. Вона також побувала в лікувальних закладах обласного центру, де ставлять на ноги бійців. Побаченим лишилася задоволеною.

    – Черкащина якісно вирізняється на фоні інших областей своїм ставленням до проблем АТОвців і рівнем їхнього вирішення, – зауважує радниця Президента. – Це я побачила на власні очі, перебуваючи тут. Сподіваюся, що наш новий благодійний проект «Люди допомагають людям» знайде тут підтримку. Він покликаний адресно допомагати родинам, які втратили годувальників під час Революції Гідності чи в АТО. За допомогою благодійної інтернет-платформи фінансову допомогу родини загиблих можуть отримувати безпосередньо на свій банківський рахунок. Інформацію про ці сім’ї ми отримуємо з офіційних джерел. Розміщуємо – лише за їхньої згоди. Це перший в Україні абсолютно прозорий проект благодійної допомоги.

    Проект «Люди допомагають людям» не має фонду або посередницьких рахунків. Обсяг допомоги конкретній родині визначає координаційна рада. Такі створюватимуть у кожній області. Ця рада раз на рік переглядає та затверджує показники соціального калькулятора, вбудованого у платформу. За словами Ольги Богомолець, він дозволяє уникнути відмивання грошей. А банк-партнер проекту не заробляє відсотки, не бере комісійних, зате відповідає за безпеку коштів.

    – Цей проект надзвичайно важливий, – наголошує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – На своєму рівні ми нині знаходимо будь-які можливості, аби допомогти родинам загиблих бійців. Але розуміємо, що важливо привернути увагу якомога більшої кількості людей. Найголовніше у цьому проекті – прозорість, відкритість і адресність. Ти чітко бачиш, кому допомагаєш коштами. Тому ми всіляко підтримуватимемо цю благодійну інтернет-платформу.

    Нагадаємо, задля підтримки й адаптації учасників АТО на Черкащині вже ухвалено комплексну програму. Самі бійці назвали її однією із кращих в Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.