• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві збираються впорядкувати міський простір

    Опубликовано: 2015-05-19 10:48:38

    Департаментом містобудування та архітектури розроблено Концепцію комплексного впорядкування міського простору «Комфортне місто». Відповідний проект рішення Київської міської ради «Про затвердження Концепції комплексного впорядкування міського простору «Комфортне місто» оприлюднено в мережі Інтернет за адресою www.kievcity.gov.ua для отримання зауважень та пропозицій громадян.

    «Ми сформували систему заходів з поліпшення міського простору. Концепція – це своєрідний інструмент, який забезпечить створення максимально зручного і комфортного середовища для перебування людей. Останнім часом ми намагалися вирішувати кожну проблемо окремо, проте з затвердженням Концепції, буде запроваджено системний підхід до розвитку міста з урахуванням інтересів усіх жителів», - зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

    За його словами, завдання Концепції полягає у створенні київського стандарту міського середовища, регуляторних актів та програми заходів, спрямованих на поліпшення міського простору.

    «Концепція націлена на поліпшення безпеки та мобільності в місті, розвиток зон відпочинку за принципами універсального дизайну, впорядкування зовнішньої реклами та розміщення тимчасових споруд. Столиця має розвиватися за принципами стійкості та економічної доцільності. Планується, що громада та бізнес будуть максимально залучені до формування міського середовища», - зазначає Андрій Вавриш.

    Концепція комплексного впорядкування міського простору м. Києва включає в себе проект рішення КМР, саму концепцію з додатками та Довідник з облаштування міського простору м. Києва, який на замовлення Департаменту містобудування та архітектури розроблено проектним інститутом «МіськЦивільПроект».

    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.