• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Петро Мельник ніколи не повернеться на посаду ректора Національного університету Державної податкової служби України

    Опубликовано: 2015-05-18 08:37:17

    Одіозний екс-ректор Національного університету Державної податкової служби України Петро Мельник проходить по семи кримінальних справах.  Мова йде про відчуження майна, зловживання службовим становищем під час розподілення службового житла та заволодіння ним шляхом обману, а також незаконну передача приміщень в оренду.

    «Діяльність фірм, які сьогодні належать Мельнику та його найближчому оточенню, можуть призвести до повного банкрутства податкового університету», - заявила нардеп Ірина Суслова, якою було ініційовано депутатські звернення. Саме на основі цих звернень 07 квітня 2015 року Ірпінським МВ ГУ МВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження і розпочате досудове розслідування.

    «Ані Петро Мельник, ані його поплічники не мають морального права обіймати дану посаду, і ця справа – також є питанням честі для наших правоохоронних органів, тому має бути доведена до кінця. Нагадаю, що навіть Янукович під час свого правління завів карну справу на Мельника, хоча той був його однопартійцем, - додала Суслова. - І взагалі, питання, хто буде ректором повинно вирішуватися не у високих кабінетах, а радою вишу із залученням студентів.  А суди спочатку повинні дослідити провину тієї чи іншої особи перед тим як поновлювати її у правах».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.