• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта в Швейцарії – Всесвітній поштовий союз підтримує Україну!

    Опубликовано: 2015-05-07 11:54:22

    Укрпошта достойно презентувала Україну на міжнародному рівні як член Всесвітнього поштового союзу. Цією весною в Швейцарії делегація від українського національного оператора поштового зв’язку Укрпошти представляла нашу країну перед багатотисячними іноземними колегами.

    У місто Берн до Міжнародного бюро Всесвітнього поштового союзу (ВПС) на спільну сесію Ради поштової експлуатації та Адміністративної ради прибули більше 800 делегатів з 120 країн світу.

    Керівник Укрпошти Ігор Ткачук зазначив: «Представляючи Україну на міжнародному рівні, ми відчуваємо повагу та шану від наших колег з багатьох країн. Завдяки тісній співпраці Укрпошти з Всесвітнім поштовим союзом, Україна постійно представлена у його керівних органах, що є підтвердженням її високого авторитету в поштовій галузі. Для нас дуже важливим є той досвід, який ми отримуємо сьогодні за кордоном – це дасть нашому підприємству змогу розширити свої можливості та вийти на новий щабель розвитку».

    Генеральний директор Всесвітнього поштового союзу Бішар Хусейн, оцінюючи роботу Укрпошти підкреслив: «Я завжди вважав, що Україна це велика країна, а Укрпошта одна із найбільш помітних та ефективних поштових служб!» Пан Хусейн також повідомив, що слідкує за новинами і дуже переживає за ту ситуацію, яка склалася на сході нашої країни, і запропонував посильну допомогу для того, щоб Укрпошта змогла відновити надання поштових послуг в зруйнованих регіонах.

    На сесії ВПС представники Укрпошти разом з іноземними колегами обговорювали плани щодо модернізації поштового сектору, формування стратегії щодо підвищення якості надання поштових послуг, питання розвитку і оплати письмової кореспонденції та поштових посилок, узгоджували нормативні положення.

    У ході робочої поїздки делегація від Укрпошти відвідала один із центрів сортування письмової кореспонденції Пошти Швейцарії. “Херкінген” (Härkingen), що знаходиться біля м. Цюріх, і є одним із трьох найбільших центрів сортування письмової кореспонденції та обслуговує центральний регіон країни. Під час візиту керівництво Укрпошти отримало цінну інформацію про принципи використання сортувальних машин та людського ресурсу, про особливості обробки письмової кореспонденції різних категорій та від різних типів відправників.

    На сьогодні, Україна є членом обох керівних органів ВПС – Адміністративної ради та Ради поштової експлуатації. Укрпошта очолює Групу «Регламентація та стандарти» Комісії 5 «Поштові фінансові послуги», є членом багатьох робочих груп.

    Беручи участь у роботі керівних органів Всесвітнього поштового союзу, Укрпошта намагається впливати на роботу органів ВПС в інтересах всіх учасників ринку поштових послуг України з метою підвищення якості, надійності та ефективності поштових послуг.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.