• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міжнародний день інтелектуальної власності в Україні

    Опубликовано: 2015-04-21 08:26:45

    З нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності 24 квітня 2015 року в Україні відбудеться Міжнародний форум по боротьбі з підробками та піратством.

    Форум організовано під патронатом Уряду України Українським Національним комітетом Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine разом з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Державною службою інтелектуальної власності України, а також ДП «Український інститут промислової власності».

    Реформування системи захисту інтелектуальної власності і реалізація заходів протидії виробництву й розповсюдженню підробок – шлях до формування цивілізованого українського товарного ринку та сприятливого інвестиційного клімату в державі.

    Мета Форуму — удосконалення стратегії й тактики України у розв’язанні однієї з найгостріших у сучасному світі проблем — контрафакції та піратства.

    Як уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції  бізнесу ICC Ukraine здійснює заходи, зокрема щодо реалізації спеціальної  міжнародної програми для бізнесу  «BASCAP» – «Бізнес проти контрафактної продукції та піратства».

    Так, 24 квітня під час Форуму у Києві на одному майданчику зберуться вітчизняні та зарубіжні виробники якісної продукції, керівники найбільших світових компаній-правовласників, провідних українських та міжнародних експертів у сфері захисту прав інтелектуальної власності.

    Шляхи розв’язання проблеми боротьби з контрафактною і піратською продукцією, напрацьовані світовою спільнотою,  висвітлять представники Всесвітньої митної організації (WCO), Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO), діючої бізнес-ініціативи ІСС щодо зупинення контрафакту та піратства (Business action to stop counterfeiting and piracy, BASCAP), Європейського поліцейського управління (EUROPOL), французького Союзу виробників (UNIFAB), Всесвітньої групи по боротьбі з підробками (GACG Network), Міжрегіонального науково-дослідного інституту ООН з питань злочинності та правосуддя (UNICRI), Національного координаційного центру з охорони прав інтелектуальної власності Міністерства внутрішньої безпеки США, Відомства з патентів та торговельних марок Королівства Данія, Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM), Міжнародної асоціації селекціонерів сортів декоративних та плодових культур, отриманих вегетативним способом (CIOPORA), Українського альянсу по боротьбі з підробками та піратством, а також інших міжнародних і вітчизняних організацій.

    Також очікується участь широкої бізнес-громадськості: представників вітчизняних та іноземних правовласників, юридичних компаній, патентних повірених, науковців та інших зацікавлених осіб.

    Тел. для акредитації:

    моб. +38 050 772 10 30,
    050 700 1199
    +38 (044) 494-06-81

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.