• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Енергонезалежність — наша спільна справа!

    Опубликовано: 2015-04-20 12:42:43

    22 квітня Київ прийматиме команду інформаційного туру «Енергонезалежність — наша спільна справа!». Активісти та експерти з енергетики розкажуть про реальні можливості досягнення енергетичної незалежності України завдяки діям на рівні міста, району, підприємства, багатоквартирного будинку і навіть окремого домогосподарства.

    Захід відбудеться на Софійській площі у середу, 22 квітня, з 10:30 до 18:00.

    Екологічні активісти та експерти з енергетики знову проводять інформаційний тур Україною, щоб закликати суспільство до об’єднання зусиль заради енергетичної незалежності та розповісти про реальні можливості її досягнення.
     
    Організатори та учасники туру запрошують усіх охочих відвідати інформаційну виставку, скуштувати кави, яку зварять завдяки сонячній енергії, покрутити педалі велогенератора щоб подивитися відео, на власні очі побачити роботу сонячних панелей та водонагрівальних приладів. Усі охочі зможуть дізнатися про енергоефективність та енергозбереження, економію і раціональне споживання ресурсів, стан вугільної, атомної енергетики, сланцевий газ, сталий транспорт, утеплення будинків, відновні джерела енергії, а також про те, як усі ці складові впливають на стан довкілля, і як саме кожний з нас може впливати на ситуацію в Україні.
     
    У кризові часи цей захід буде корисний усім: власникам домогосподарств і мешканцям багатоповерхівок, підприємцям, винахідникам, екологічним активістам, молоді, школярам і просто свідомим громадянам, які хочуть покращити рівень життя і дбають про майбутнє. Зміна ставлення до ресурсів і відповідальне користування зараз вкрай важливі, а для цього українцям необхідно мати уявлення про загальний стан речей, знати і виконувати найпростіші, але дієві поради на кожний день.
     
    У програмі заходу для киян та гостей стилиці передбачені майстер-класи з обслуговування велосипедів та велопрокат, видача «Велоправ», цікавинки від експертів, творчі майстер-класи.
     
    Загальний графік інформаційного туру «Енергонезалежність — наша спільна справа!»: 16.04 – Вінниця,  17.04 – Хмельницький, 19.04 – Тернопіль, 21.04 – Житомир, 22.04 – Київ, 26.04 – Полтава, 27.04 – Дніпродзержинськ, 28.04 — Кременчук, 29.04 — Черкаси.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.