• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Направлено до суду обвинувальний акт щодо військовослужбовця, який скоїв резонансну ДТП на Сумщині

    Опубликовано: 2015-04-03 20:32:48

     

    Військовою прокуратурою Сумського гарнізону Центрального регіону України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно військовослужбовця, який 29.01.2015, перебуваючи за кермом автомобіля «Урал-4320», скоїв зіткнення зі шкільним автобусом, унаслідок чого 13 пасажирів автобусу та 2 пасажири військової вантажівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. За результатами слідства потерпілими визнано 7 осіб, які звернулись із відповідними заявами, адже їм  було завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження.
    Військовослужбовцю-водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України (порушення правил водіння або експлуатації машин, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

    Обвинувальний акт 27 березня 2014 року направлено до суду.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.