• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Терміналі А Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького пройшов ХV-й Lviv Fashion Week

    Опубликовано: 2015-03-30 17:21:14

     

     

    28-29 березня, вже вдруге, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького перетворився на осередок моди у Західному регіоні, де відбувся ХV-й Lviv Fashion Week. Нові колекції одягу від  Kateryna Karol, GraNat by Natali Grechana, Lidia Yanitska, Bazhani, KEKA, Oksana Piekna, IDoL , Oksana Mukha, Nikonova, Cher Nika by Cherkas, Marta Wachholz, Natasha TSU RAN (Білорусь) та Roksolana Bogutska, моделі та екстравагантні гості створили феєрію свята краси та моди у Терміналі А.

     

     

    В’ячеслав Чеглатонєв, виконавчий директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького: «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького – одне з небагатьох летовищ, яке, окрім основної діяльності, може похвалитися кількістю проведених соціально – культурних та професійних заходів. Нам надзвичайно приємно, що вже вдруге Lviv Fashion Week обрав своєю основною локацією Термінал А Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. І ми запевняємо, що на цьому розвиток неавіаційної діяльності львівського летовища не зупинятиметься, і ми вже працюємо над новими проектами».

     

    Петро Нестеренко-Ланько, голова правління ЛОГО «Львівські сезони моди»: «Сучасне приміщення Терміналу А, просторий майданчик для паркування автомобілів та комфортне місце розташування львівського аеропорту гармонійно поєдналося з основною концепцією Lviv Fashion Week. За нашими підрахунками протягом двох днів захід відвідали близько 10 000- ти тисяч гостей, що свідчить про успіх п’ятнадцятого тижня моди у Львові».

     

    Нагадаємо, що, незважаючи на  непрості політичні та економічні умови і ведення військових дій на території України, організатори  спільно з керівництвом Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прийняли рішення проводити Тиждень моди, не залишаючись осторонь загальної ситуації та долучаючись до проекту благодійного фонду «Я не один», спрямованого на допомогу пораненим українським військовим.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.