• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Координаційний центр допомоги бійцям АТО за тиждень отримав більше 600 звернень

    Опубликовано: 2015-03-25 08:27:50

    За перший тиждень роботи Координаційного центру допомоги бійцям АТО звернулося більше 600 громадян. Про це повідомила ініціатор проекту, депутат фракції «Самопоміч» Ірина Сисоєнко.

    За її словами, серед ключових питань, з яких звертаються до call-центру – порядок оформлення статусу учасника АТО (36%), надання інформації стосовно оформлення пільг (23%), трудові питання (15%), роз’яснення стосовно мобілізації (7%), прохання роз’яснити інформацію стосовно грошової допомоги (5%).

    Серед осіб, що подзвонили на «гарячу лінію» тільки 35% попередньо звертались до органів влади, що на думку депутата говорить про достатньо низький рівень суспільно-політичного діалогу.
     
    За словами Ірини Сисоєнко, перші результати роботи, перш за все, дають змогу оцінити спектр проблематики та ключові аспекти, по яким є питання у громадян, щоби сформувати відповідну інформаційну базу.

    «Надання консультацій фахівцями call-центру – рішучій крок для покращення ситуації з інформованістю та можливістю громадян отримувати кваліфіковану допомогу та оптимізувати оформлення пільг для учасників АТО. Люди, які захищають нашу країну від агресора повинні бути захищені та мати всебічну підтримку», – резюмувала вона.

    Нагадаємо, телефон безкоштовної гарячої лінії допомоги учасникам АТО (0800-30-00-21) працює без вихідних з 8:00 по 20:00.

    З повагою, Прес-служба народного депутата України Ірини Сисоєнко

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.