• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Антикорупційне просвітництво молоді

    Опубликовано: 2015-03-23 08:40:23

    Днями Дніпропетровською митницею ДФС для студентської молоді регіону проведено круглий стіл "Студентство проти корупції".
    Засідання "круглого столу" організовано за ініціативою відділу персоналу митниці і для участі у його роботі були запрошені викладачі Дніпропетровської Академії митної служби та студенти вищих навчальних закладів Дніпропетровська, які проходять практику на базі Дніпропетровської митниці ДФС – студенти Академії митної служби України та Дніпропетровського університету імені А.Нобеля.
    Відкриття роботи "круглого столу" відбулося за участі виконуючого обов’язки начальника Дніпропетровської митниці ДФС Олександра Мірзи, який наголосив на важливості та необхідності проведення подібних заходів. "Постійні соціальні зміни в країні вимагають від нас, співробітників фіскальних органів, не лише ретельно виконувати службові обов’язки, але і створювати умови, для унеможливлення будь-яких корупційних проявів. І робота з молоддю, яка в майбутньому прийде до нас на роботу, яка в подальшому буде захищати інтереси країни не менш важлива, ніж антикорупційна профілактика зі співробітниками митниці" - зазначив Олександр Мирза.

    Студентам була представлена презентація "Антикорупційне просвітництво" та запропоновано ряд практичних завдань, які повинні були стимулювати практичне вирішення студентами завдань по унеможливленню корупційних проявів.

    "Проведення такого "круглого столу" лише частка учбового процесу для подальшого розуміння студентами важливості боротьби з корупційними проявами, шляхів вирішення цієї проблеми. І ми сподіваємося, що у стінах вищих учбових закладів студенти яких сьогодні приймали участь у нашому «круглому столі» продовжать розглядати напрямки боротьби з корупцією та організацію необхідних для неї заходів" - підсумовуючи результати роботи "круглого столу" відзначила начальник відділу персоналу Дніпропетровської митниці ДФС Ірина Ярова.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.