• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В УДАРІ вважають, що Закон про особливості місцевого самоврядування на Донбасі – сигналдля світу, що Україна прагне миру

    Опубликовано: 2015-03-18 08:59:21

    Президентський законопроект № 2378 “Про внесення зміни до статті 10 закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей” є сигналом для світової спільноти, що Україна намагається мирним шляхом вирішити збройний конфлікт на Донбасі. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат (депутатська група УДАР) Олександр Сугоняко.
    "Це сигнал світовій спільноті, що Україна намагається поновити мир. Це закон з умовою, наскільки вже буде виконана ця умова – цепитання часу. Тобто коли терористи складуть зброю, російські війська відійдуть туди, де їм місце, тільки тоді будуть проведенні місцеві вибори, на яких громадяни демократичним шляхом, а не під прицілом автоматів, зможуть обрати того, кого захочуть", – сказав політик.
    За словами представника УДАРУ, закон про особливості місцевого самоврядування має більш дипломатичний, а не правовий характер.
    Крім того, О. Сугоняко зауважив, що закон дасть поштовх для нормалізації ситуації на Донбасі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.