В УДАРІ вважають, що Закон про особливості місцевого самоврядування на Донбасі – сигналдля світу, що Україна прагне миру

18 мар, 08:59

Президентський законопроект № 2378 “Про внесення зміни до статті 10 закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей” є сигналом для світової спільноти, що Україна намагається мирним шляхом вирішити збройний конфлікт на Донбасі. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат (депутатська група УДАР) Олександр Сугоняко.
"Це сигнал світовій спільноті, що Україна намагається поновити мир. Це закон з умовою, наскільки вже буде виконана ця умова – цепитання часу. Тобто коли терористи складуть зброю, російські війська відійдуть туди, де їм місце, тільки тоді будуть проведенні місцеві вибори, на яких громадяни демократичним шляхом, а не під прицілом автоматів, зможуть обрати того, кого захочуть", – сказав політик.
За словами представника УДАРУ, закон про особливості місцевого самоврядування має більш дипломатичний, а не правовий характер.
Крім того, О. Сугоняко зауважив, що закон дасть поштовх для нормалізації ситуації на Донбасі.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/364443.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua