• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Продан: «Мінусом» роботи ВР стало невиконання коаліційної угоди

    Опубликовано: 2015-03-16 08:45:24

    Найбільшим «мінусом» роботи Верховної Ради за сто днів стало невиконання парламентаріями коаліційної угоди.

    Про це в ефірі телеканалу «Інтер» заявила народний депутат (депутатська група УДАР) Оксана Продан.

    «Новий уряд з'явився через небажання попереднього проводити реформи. Сьогодні є новий парламент, є нова коаліційна угода. На жаль, коаліційна угода не виконана. Так, антикорупційна частина майже прийнята, невдовзі запрацює Антикорупційне бюро, але зовсім не проведена судова реформа. Ми податкову систему держави змінили всупереч коаліційній угоді, і я можу довго перераховувати пункти в податковій системі, що не відповідають колишнім домовленостям», - зауважила парламентарій.

    Між тим, представниця УДАРУ відзначила і «плюси» нової влади. «Якщо раніше суспільство чекало дій від нового парламенту і уряду, то зараз всі громадські ініціативи, організації та експерти згуртувалися навколо спільної справи і працюють над нею паралельно владі», - підкреслила політик.

    Також, на думку Продан, головним завданням української влади та міжнародних організацій залишається довести і дотиснути до миру хитке перемир'я на Сході України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.