• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завдяки військовій прокуратурі Центрального регіону двом резервістам виплачений середньомісячний заробіток

    Опубликовано: 2015-03-16 08:35:07

    Військовослужбовцям, призваним під час мобілізації, в інтересах яких військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України пред’явила до суду позови про зобов’язання підприємств нарахувати та сплатити середньомісячний заробіток, передбачений Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу», виплачена заробітна плата за весь період заборгованості.
    Встановлено, що з дня призову резервістам підприємствами не сплачувався середньомісячний заробіток на загальну суму понад 20 тис. грн. Командування військових частин, де проходять військову службу резервісти, направляло повідомлення про необхідність здійснення зазначених виплат. Належні рішення підприємствами не приймались протягом кількох місяців.
    У зв’язку з тривалою невиплатою передбачених законом коштів, військовою прокуратурою до суду подано позови в інтересах резервістів.
    Підприємства виплатили кошти у повному обсязі у добровільному порядку до прийняття судових рішень.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.