• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юринець: Україні потрібна своя пропаганда

    Опубликовано: 2015-03-12 08:57:57

    Україна повинна мати свою пропаганду. Таку думку в ефірі телеканалу «Еспресо ТВ» висловила народний депутат (депутатська група УДАР) Оксана Юринець.
    «Потрібно, щоб у нас була якась елементарна пропаганда, а не просто поінформованість. Це потрібно робити тихою, невтомною працею, як писав Митрополит Андрей Шептицький», - відзначила нардеп.
    Також нардеп підкреслила, що українці бачать, що поведінка Росії – це поведінка окупанта і «ординця».
    «Якщо залишається єдиний аргумент – вбивати, то це слабкість. І це початок кінця цієї держави з її неадекватною політикою», –  сказала вона.
    За словами О. Юринець, жоден лідер і народ не зміг би побороти ту ситуацію, яка сьогодні є в Україні, але українці вже вибрали свій курс.
    «Солдатом інформаційної пропаганди є кожен з нас. Хто має можливість спілкуватися – говорити про ті речі, які відбуваються. Кожен, хто хоче захищати свою країну, і не може це робити на сході, може це робити, даючи правильну інформацію», – акцентувала О.Юринець.
    Політик зазначила, що важко вплинути на свідомість мешканців окупованих територій.
    «Важко це зробити в короткому періоді часу. Люди, які там перебувають, навіть не були за межами свого району. Не кажу про те, що вони не бачили Україну», –  зазначила депутат.
    Також О. Юринець відзначила, що переселенці, які наразі перебувають на Львівщині, почуваються безпечно, і додала, що «Ми сподіваємось, що українізація буде відбуватись спокійно, бо ми ставимося з повагою до всіх, хто живе у нас», –заключила нардеп.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.