• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Круглий стіл «Діалог влади і суспільства після Майдану: формат, зміст, мета»

    Опубликовано: 2015-02-16 15:28:23

    17 лютого 2015 року, о 16.00,  у приміщенні Департаменту містобудування та архітектури КМДА (вул. Хрещатик, 32, 2-й поверх) відбудеться круглий стіл «Діалог влади і суспільства після Майдану: формат, зміст, мета».

    Учасники заходу поговорять про зміни в українському суспільстві, які відбулися внаслідок революційних подій зими 2013-2014 року та форми діалогу між громадянським суспільством і владою, які можливі сьогоднідля прийняття зважених та ефективних рішень в інтересах громади та держави в цілому.

    Також планується обговорити особливості організації та проведення Міжнародного відкритого конкурсу на концепцію оновлення громадського простору центра Києва з меморіалізацією подій Революції Гідності «Територія Гідності», який став прикладом успішного компромісу між різними соціальними групами, з одного боку, та між громадськістю і органами влади, з іншого.

    На західзапрошені: київський міський голова Віталій Кличко,екс-міністр культури Євген Нищук, головний архітектор м. Києва Сергій Целовальник, голова Центру прикладних політичних наук «Пента» Володимир Фесенко, політичний експерт, публіцист Володимир Цибулько, громадський активіст Сергій Кошман, культуролог Владислава Осьмак, історик Михайло Кальницький, депутати Київради та представники громадських ініціатив Майдану, які брали участь у публічних обговореннях ідеології конкурсу й на волонтерській основі допомагали його організаторам.

    Акредитація ЗМІ за тел:  (097) 931-96-62 або нае-mail:kga.kmda@gmail.com

    Прес-служба Департаменту  містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.