• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В.о. директора Державного центру зайнятості Ярослав Кашуба: «Потрібні нові законодавчі інструменти та механізми, щоб стимулювати роботодавців до створення нових робочих місць»

    Опубликовано: 2015-02-06 12:07:23

    «Потрібні нові законодавчі інструменти та механізми, щоб стимулювати роботодавців до створення нових робочих місць у складних соціально-економічних та політичних умовах сьогодення»,– заявив в.о. директора Державного центру зайнятості Ярослав Кашуба на зустрічі з представниками Світового банку 5 лютого 2015 року.
    «Ще кілька років тому вітчизняне законодавство давало для цього більше можливостей,– зауважив посадовець.– Сьогодні є нагальна потреба в поверненні механізму компенсації роботодавцеві всієї заробітної плати працівника разом з відрахуваннями, а не тільки розміру єдиного соціального внеску, якщо цей працівник з категорії осіб, що мають додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню, приймається на роботу за направленням служби зайнятості».
    «Активізація співпраці з роботодавцями – пріоритетний напрям діяльності служби зайнятості. В умовах падіння попиту на робочу силу і зменшення кількості вакансій це дуже важливо»,– підкреслив Я.Кашуба.
    В.о. директора ДЦЗ також зупинився на можливостях служби зайнятості оперативно підготувати на власній навчальній базі потрібних роботодавцям працівників.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.