В.о. директора Державного центру зайнятості Ярослав Кашуба: «Потрібні нові законодавчі інструменти та механізми, щоб стимулювати роботодавців до створення нових робочих місць»

06 фев, 12:07

«Потрібні нові законодавчі інструменти та механізми, щоб стимулювати роботодавців до створення нових робочих місць у складних соціально-економічних та політичних умовах сьогодення»,– заявив в.о. директора Державного центру зайнятості Ярослав Кашуба на зустрічі з представниками Світового банку 5 лютого 2015 року.
«Ще кілька років тому вітчизняне законодавство давало для цього більше можливостей,– зауважив посадовець.– Сьогодні є нагальна потреба в поверненні механізму компенсації роботодавцеві всієї заробітної плати працівника разом з відрахуваннями, а не тільки розміру єдиного соціального внеску, якщо цей працівник з категорії осіб, що мають додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню, приймається на роботу за направленням служби зайнятості».
«Активізація співпраці з роботодавцями – пріоритетний напрям діяльності служби зайнятості. В умовах падіння попиту на робочу силу і зменшення кількості вакансій це дуже важливо»,– підкреслив Я.Кашуба.
В.о. директора ДЦЗ також зупинився на можливостях служби зайнятості оперативно підготувати на власній навчальній базі потрібних роботодавцям працівників.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/361461.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua