• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Димов: Скасовувати депутатську недорканість потрібно паралельно із проведенням інших реформ

    Опубликовано: 2015-02-03 15:25:02

    Директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов вважає, що скасування депутатської недоторканості має відбуватися паралельно із проведенням реформ правоохоронних органів, прокуратури та судів. Про це він заявив в ефірі «Свободи слова» на телеканалі ICTV.
    «Однозначно депутатську недоторканість треба скасовувати, бо не можуть одні люди мати більші права, ніж інші. Але це питання зараз до тієї міри політизоване, що, здається, від деяких речей відволікають увагу», - зауважив політолог.
    «Реформи - це не меню, з якого можна дістати тільки те, що тобі подобається. Реформування країни має бути комплексним», - підкреслив експерт.
    «Якщо не реформувати правоохоронні органи, органи прокуратури і суди, то депутатами керуватимуть єнакієвські, печерські або якісь інші суди і прокурори. Тоді не буде ні реформ, ні голосів за зняття Яреми, або будь-якого іншого неефективного чиновника», - наголосив Валерій Димов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.