• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про найголовніший обов’язок кожного громадянина

    Опубликовано: 2015-01-27 13:21:32

    Член Ради Громадської Спілки «Ліга аудиторів України» Михайло Крапивко, який займає активну життєву позицію закликав громадян задекларувати свої прибутки. За словами відомого аудитора Дніпропетровщини: «Стаття 67 Конституції України проголошує: «Кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Декларування громадянами своїх доходів - це не тільки конституційний обов’язок, а можливість добровільної сплати податків, від чого значною мірою залежить стан місцевих бюджетів, соціально-економічний розвиток регіону, добробут усіх громадян. Сплачені податки йдуть на фінансування освіти й медицини, культури й спорту, виплату пенсій і стипендій, допомогу малозабезпеченим сім’ям тощо.

    Існує лише один спосіб підтримки розвитку суспільства, забезпечення собі, своїм дітям, нашим батькам та дідам гідного життя - платити податки. І кожен розумний і порядний громадянин має це усвідомлювати і не уникати сплати податків. Тому закликаю усіх до 1 травня навідатися до територіального органу ДФС та задекларувати свої доходи. Виконання кожним свого обов‘язку щодо сплати належних податків і зборів сприятиме підвищенню добробуту всього населення».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.