• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Футболки та інший одяг з оригінальним написом

    Опубликовано: 2015-01-22 19:18:32

    Практично кожен підліток має в своєму гардеробі як мінімум кілька футболок, толстовок та майок. При чому це стосується як хлопців, так і дівчат, але так хочеться відрізнятися від своїх однолітків. Як це зробити? Придбати брендів одяг, або нанести напис (зображення), на однотонну, скажімо, футболку. Це відразу додасть індивідуальності, особливо, що напис можна вигадати самостійно, а не використовувати щось з готового.

    Зараз популярним стає одяг з різною національною символікою, або чимось схожим. При чому люди з почуттям гумору можуть навіть купити толстовку укроп. А що – досить непоганий спосіб показати, що тебе важко образити й недоброзичливі люди повинні вигадувати щось більш оригінальне. Тим паче, що такий одяг підійде для прохолодної погоди, або перебуванню в теплому приміщенні зимою.

    В спеціалізованих магазинах можна знайти якийсь предмет одягу з цікавим написом, який сподобається персонально вам, або яких захочеться подарувати близькому другу. Особливо, якщо напис чи зображення буде прикольне, а приятель людина весела й зможе це оцінити. Між іншим – схожі подарунки, але з зображеннями та написами інтимного характеру, популярні серед молодих пар, або й взагалі молодят. Це не тільки піднімає настрій, але й створює певну атмосферу.

    Отож, коли ви бажаєте виділитись серед однолітків, то найкращим виходом буде придбання оригінального одягу, завдяки якому ви зможете заявити всім оточуючим про свій настрій. При чому натхнення можна отримати від чого дуже простого – улюбленої книги, цитати, відеогри, професії або навіть сімейного стану.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.