• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрій Лисенко: До України прибула наступна партія допомоги з Канади

    Опубликовано: 2015-01-12 12:00:50

    В Одеському порту здійснено розвантаження теплоходу з вантажем військової допомоги з Канади. Це 42 контейнера з військовим майном для військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомив речник АТО полковник Андрій Лисенко в ході прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Під час вивантаження контейнерів були присутні представники Адміністрації Президента України, РНБО, МО України та співробітник Посольства Канади в Україні.

    Полковник Лисенко зазначив, що терористи продовжують вдаватись до провокаційних обстрілів позицій українських військових порушуючи режим припинення вогню і отримують гідну відсіч. Протягом останньої доби окрім мінометів та гранатометів, бойовики використовували танки та РСЗВ БМ-21 “Град” для обстрілів Донецького аеропорту та опорних пунктів сил АТО на лінії розмежування. Протягом доби загинув один український військовий, вісім – отримали поранення.
     
    Українські артилеристи-захисники Маріуполя успішно провели чергові практичні навчання з виконанням бойових стрільб.
     
    Речник АТО зазначив, що служба безпеки України продовжує виявляти терористів та їх спільників. Оперативники вилучили арсенал зброї у Артемівському районі Донецької області та затримали двох терористів.
     
    Через обстріли терористів, СБУ тимчасово припинила пропуск осіб та транспортних засобів на дорожніх напрямках «Фащівка – Дебальцеве – Артемівськ», «Горлівка – Артемівськ», «Донецьк – Курахове», «Донецьк – Маріуполь».
     
    За словами Андрія Лисенка, міжнародна спільнота продовжує допомагати Україні. Крім, уже згаданої канадської допомоги, учора до міста Сєверодонецьк Луганської області прибуло 6 вагонів гуманітарної допомоги з продовольством від Республіки Казахстан. Цей вантаж призначений для мешканців які проживають як на звільнених територіях Луганської області, так і на тимчасово окупованих територіях.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.