• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представництвом Міжнародної організації з міграції започатковано проект "Центри консультування мігрантів"

    Опубликовано: 2005-10-28 09:41:00
    Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) у рамках проекту „Зміцнення потенціалу у сфері управління міграційними процесами: Україна” та при фінансуванні Європейської Комісії було започатковано проект Центри консультування мігрантів (ЦКМ).
     
    Цей проект став важливим кроком у співпраці між МОМ та Урядом України у сфері управління міграційними процесами, наданні інформації та порад українцям, які бажають виїхати за кордон, у тому числі з метою працевлаштування та навчання.
     
    28 вересня відбулося засідання робочої групи проекту, в якому взяв участь представник Державного центру зайнятості - провідний спеціаліст відділу міграції та міжнародного співробітництва М.Верич.
     
    З 17 по 19 жовтня представництвом МОМ було проведено тренінг на тему: „Удосконалення порядку надання послуг Центрами консультування мігрантів (ЦКМ)”. Мета тренінгу - забезпечення співробітників ЦКМ інформацією, необхідною для надання якісних консультаційних послуг щодо міграційних питань як громадянам України, так і інших країн. Участь у тренінгу брали представники МОМ,   Посольств Канади, Великої Британії та США; Міністерства закордонних справ України; Міністерства праці та соціальної політики України та Державного центру зайнятості.
     
    На тренінгу виступили заступник начальника відділу статистики та моніторингу соціального захисту від безробіття ДЦЗ Катерина Петрович та начальник відділу міграції та міжнародного співробітництва ДЦЗ Марина Єгорова з доповіддю на тему: „Можливості працевлаштування в Україні”.
     
    Державна служба зайнятості
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.