• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Офіційна позиція УДППЗ «Укрпошта» щодо ситуації в Луганській дирекції підприємства

    Опубликовано: 2015-01-05 10:58:19

    У зв'язку з появою в ЗМІ низки матеріалів щодо відзначення в «Луганській дирекції Укрпошти» Нового року грандіозним новорічним корпоративом під головуванням Стоянова М.П., Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта»надає офіційне роз’яснення ситуації, що склалася.

    З метою забезпечення організації роботи відділень поштового зв'язку в Луганській області в умовах проведення антитерористичної операції з вересня 2014 року Луганську дирекцію Укрпошти переведено до м. Сєвєродонецьк(наказ УДППЗ «Укрпошта» від 26.09.2014 №679).

    Наказом підприємства від 26.09.2014 №989/к з 30 вересня 2014 року Стоянова Михайла Павловича звільнено з посади директора Луганської дирекції Укрпошти у зв'язку з відмовою від переведення в іншу місцевістьразом з підприємством, зокрема, до м. Сєвєродонецьк.

    З 7 жовтня 2014 року в.о. директора Луганської дирекції Укрпошти призначено Овчаренко Світлану Федорівну (наказ УДППЗ «Укрпошта» від 26.09.2014 №990/к).

    Таким чином, Стоянов М.П. не має жодного відношення до діяльності національного оператора поштового зв'язку України – УДППЗ «Укрпошта».

    Наразі за неофіційною інформацією Стоянов М.П. очолив пошту так званої ЛНР, де й було організовано сумнозвісний корпоратив, так званий «Пирвовремячумы», який викликав обурення в громадськості та сприяв появі низки публікацій в ЗМІ.

    УДППЗ «Укрпошта» офіційно заявляє, що не має жодного стосунку до заходів, що організовуються колишнім директором Луганської дирекції УкрпоштиСтояновим М.П.

    Зі свого боку Укрпошта намагається всіляко підтримувати своїх колег зі східних областей України, а також бійців у зоні проведення АТО, серед яких є чимало поштовиків, а також надавати таким працівникам виключні переваги у виборі нового місця роботи та збереження статусу працівника підприємства.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.