• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Ткаченко – найвідповідальніший очільник області в Україні

    Опубликовано: 2014-12-12 10:52:53

    Голова Черкаської ОДА нині в лідерах за кількістю виконаних обіцянок із-поміж своїх колег. Про це свідчить рейтинг видання «Слово й діло». Натепер Юрій Ткаченко дав 43 обіцянки. Серед них 20 уже виконано, у процесі – на одну менше.
    Водночас аналітики видання закидають обласному керманичу невиконану обіцянку про забезпечення прозорості всіх тендерних процедур за участі представників громадськості. Її він дав ще влітку.
    – Я відразу доручив керівникам структурних підрозділів ОДА, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в області забезпечити це, – розповідає Юрій Ткаченко. – А також рекомендував міським головам звернути на це питання особливу увагу.
    Відповідне доручення обласного очільника оформлено 16 червня 2014 №33-Д «Про звіт діяльності облдержадміністрації за березень – травень 2014 року», де одним з пунктів було забезпечення відкритості і прозорості процедур тендерних закупівель http://www.oda.ck.ua/index.php?lng=ukr&section=6
    За словами заступника директора департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Романа Карманніка, представники ЗМІ й громадських об’єднань мають право бути присутніми під час проведення процедур розкриття пропозицій конкурсних торгів.
    – Наприклад, під час тендеру на паливно-мастильні матеріали, які проводило комунальне підприємство «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», був присутній представник «Координаційної ради сил Майдану Черкащини» Ярослав Коваленко, – зазначає посадовець.
    За інформацією інших розпорядників коштів області, звернень від представників громадськості щодо їхньої присутності на торгах упродовж 2014 року не надходило.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.