• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Верховній Раді створено Міжфракційне депутатське об’єднання «За цифрове майбутнє України»

    Опубликовано: 2014-12-09 15:47:52

    За словами співголови депутатського об’єднання “За цифрове майбутнє України”, народного депутата України Ольги Бєлькової (Блок Петра Порошенка), Міжфракційне об’єднання «За цифрове майбутнє України» ставить за мету підтримку новітніх технологій та розвиток Iнтернету в державі. “ВУкраїні на часі – впровадження та розвиток Digital Agenda – Програми розвитку цифрових технологій та eGovernment. Це і стане пріоритетом роботи Міжфракційного об’єднання «За цифрове майбутнє України», - підкреслила співголова об’єднання Ольга Бєлькова.

    Міжфракційне об’єднання продовжить розпочату у VII скликанні Верховної Ради роботу, забезпечуючи законодавче, правове та представницьке підгрунтя для розбудови в Україні інформаційної економіки з її новими можливостями для високотехнологічного виробництва, а також провадитиме моніторинг стану впровадження цифрових технологій. Про це йдеться у заяві про створення депутатського об’єднання, оголошеній сьогодні в українському парламенті.

    Зокрема, парламентське об’єднання «За цифрове майбутнє України” взаємодіятиме з міжнародними і європейськими парламентськими, політичними і судовими структурами з метою обміну інформацією щодо нових тенденцій та законодавчих ініціатив у сфері цифрових технологій, електронної комерції та у царині цифрової інформаційної економіки загалом.  

    Співголова об’єднання Олександр  Данченко ( «Самопоміч») наголосив на важливості сприяння та популяризації ідей та законодавчих ініціатив щодо пріоритетності впровадження електронного врядування, розбудови ІТ-індустрії, розвитку ІТ-освіти, технопарків та інкубаторів у галузі високих цифрових технологій.

    До складу об’єднання увійшли народні депутати України O. Бєлькова, O.Данченко, Р.Семенуха, І.Климпуш-Цинцадзе, О.Юринець, О.Рябчин, А.Шкрум, Н.Агафонова, Є.Фірсов, Я.Євлахов, Н.Кацер-Бучковська, С.Заліщук, Т.Осрікова, В.Дідич.

    Прес-служба народного депутата України Ольги Бєлькової

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.