• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посилка з Китаю за 7 днів: Укрпошта розширює співробітництво з Поштою Китаю

    Опубликовано: 2014-12-08 15:00:05

    Під час робочої зустрічі у Пекіні генеральний директор Укрпошти зустрівся к керівництвом Поштової Групи Китаю (ChinaPostGroup) - національного поштового оператора Китайської Народної Республіки. Поштовики Китаю та України обговорили практичні кроки з розширення співробітництва, технологічні процеси двохстороннього обміну поштою, а також остаточно затвердили текст двосторонньої угоди, над якою сторони працювали протягом останніх місяців.
    Новим напрямком співпраці між Укрпоштою та Поштою Китаю вже на початку 2015 року стане відправлення е-пакетів – посилок з товарами електронної комерції (до 2 кг), придбаних на китайських торгових он-лайн майданчиках, зокрема:Alibaba, Taobao, Tmall та китайським підрозділомeBay. Технологічно для пришвидшення доставки е-пакети будуть надсилатися не загальним, а виділеним окремим потоком. Українські користувачі зможуть отримувати товари з Китаю протягом 7-10 днів з моменту замовлення. Для зручності споживачів е-пакети доставлятимуться листоношами Укрпошти кур’єрською доставкою, тобто в руки, а не до відділення зв’язку. Пілотний проект з тестовими відправленнями стартує вже в грудні.
    «Розширення співробітництва з Поштою Китаю та її партнерами–основними світовими он-лайн магазинами є одним з пріоритетів Укрпошти. Укрпошта стане надійним провідником між українськими споживачами та китайськими торговими майданчиками, адже наша послуга – зручна, оперативна, доступна. Угода двостороння, томуми також відкриваємо український ринок для китайських споживачів. Завдяки новій послузі вже з наступного року ми плануємо збільшення потоку пересилань з Китаю в рази» – зауважив головний поштовик України Михайло Паньків.
    На зустрічі також обговорювалися удосконалення технології пересилань звичайних посилок між Україною та Китаєм. Планується скоротити строк пересилання майже вдвічі -  з трьох тижнів до 10-14 днів.
    Поштова група Китаю – один з найбільших поштових операторів світу, якому належить близько 60% глобального об’єму пересилань. До групи входять три державні поштові підприємства, розділені за основними напрямками діяльності: класичні поштові послуги, експрес доставка та логістичні послуги, а також поштовий банк (фінансові послуги).
    Під час візиту до КНР українська делегація також обговорила можливості співпраці з керівництвом S.F. Express – приватного поштового оператора. «Співпраця з найбільшою приватною поштовою компанією Китаю відкриває для Укрпошти нові горизонти. Об’єми цієї компанії вражають – понад 5 мільйонівпосилок на день, це, для порівняння, квартальний об’єм Укрпошти» –говорить М. Паньків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.